Attac logo
Associatief netwerk voor een Taks op financiële Transacties
en voor het Aansterken van de Civiele maatschappij
Beginpagina    Notenkraker(s)    Open brief aan de Open VLD  
| thema: democratie , economie , europa  |
 

Open brief aan de Open VLD

> Thierry Vandries - gepubliceerd op 21 mei 2014

Goede dag,

Onlangs heb ik een schrijven van Guy Verfofstatd en Maggie De Block als propaganda (in bijlage gevoegd) voor een stemafgave voor de Open VLD.

Lees verder...

Als actieve lid bij Attac Köln voor twee werkgroepen namelijk WW (Weltwirtschaft) en bond NO-TTIP-Koeln (no-ttip-koeln.de) heb ik dit schrijven gevoeld als zeer ver van de werkelijkheid van onze gemeenschap.

TTIP staat voor de deur en de politiekers hanteren op alle wijze dat dit afkomst de non plus ultra zal leveren voor onze liberale economie. De feiten dat steeds meer mensen onder de armoedsgrens leven, bereiden helemaal geen zorgen bij de liberalen. Daarom stel ik u de vraag, of u bij interesse mijn antwoord op dit schrijven op uw webpagina eventueel wenst openbaar te maken.

Ik dank u bij voorbaat voor uw ondersteuning,

Met vriendelijke groet,

Thierry Vandries

Open brief:

PDF - 660.7 kB

Spip-redacteur:   jurgen
 

Reageer op dit artikel

 
In- & Uitschrijven
Zand in de machine
Attac persberichten
Kalender
« Januari 2018 »
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
 
Trefwoorden
 
 Attac Vlaanderen  |  Statistieken  |  Privé-ruimte  |  Alle rubrieken  |  Alle documenten

Verwittiging - De gepubliceerde documenten weerspiegelen, tenzij anders vermeld, niet noodzakelijk het standpunt van Attac Vlaanderen. Zij zijn de standpunten van hun auteur(s) en eventueel van werkgroepen of andere organisaties. Dat de documenten hier gepubliceerd worden is omdat wij willen meegenieten van beschikbare ideeën en expertises om samen onze toekomst te heroveren en aan die andere mogelijke wereld te werken.

Logo Creative Commons
Alle teksten van deze site mogen gebruikt en gecopiëerd worden onder de voorwaarden van toepassing van de Creative Commons Licentie.