Attac logo
Associatief netwerk voor een Taks op financiële Transacties
en voor het Aansterken van de Civiele maatschappij
Beginpagina    Actueel !    Actie    Top van de Volkeren op 11 juni 2015 te Brussel  
| thema: andersglobalisme , europa , latijns-amerika  |
 

Top van de Volkeren op 11 juni 2015 te Brussel

> Building alternatives

Een platform van meer dan 50 Belgische, Europese en Latijns-Amerikaanse sociale organisaties roepen op voor de Volkerentop: uitbouw van alternatieven in Latijns-Amerika en Europa. Die organiseren we parallel aan de officiële top tussen de landen van Latijns-Amerika, de Caraïben en de Europese Unie. Mis dit unieke evenement niet.

Lees verder...

Top van de Volkeren op 11 juni 2015 te Brussel Een platform van meer dan 50 Belgische, Europese en Latijns-Amerikaanse sociale organisaties roepen op voor de Volkerentop: uitbouw van alternatieven in Latijns-Amerika en Europa. Die organiseren we parallel aan de officiële top tussen de landen van Latijns-Amerika, de Caraïben en de Europese Unie. Mis dit unieke evenement niet. ALLE INFORMATIE OVER DE VOLKERENTOP KUN JE HIER VINDEN PROGRAMMA * INSCHRIJVEN * LOCATIE Op 10 en 11 juni 2015 vindt er in Brussel een belangrijke ontmoeting tussen twee regionale blokken plaats: De Latijns-Amerikaanse en Caribische staten verenigd in de CELAC (Comunidad de Estados de America Latina y el Caribe) en de Europese Unie. Europese en Latijns-Amerikaanse regeringsleiders komen naar Brussel om te onderhandelen over samenwerking op verschillende domeinen. We vinden het belangrijk dat de stem van het Europese en Latijns-Amerikaanse volk ook wordt gehoord. Daarom hebben we beslist om een Top van de Volkeren te organiseren, parallel aan de regeringstop. Aleida Guevara, dochter van Che, komt als lid van de Cubaanse delegatie van sociale bewegingen naar de Volkerentop. Zorg dus dat je erbij bent. Klik hier en vindt er de internationale oproep en de ondertekende organisaties. In bijlage vindt je nogmaals de internationale oproep. Verspreid die gerust binnen de organisaties waarin jij actief bent. WE ZOEKEN NOG NAAR VRIJWILLIGERS VOOR ALLERLEI TAKEN ZOWEL IN DE WEKEN VOOR HET EVENEMENT ALS OP DE DAG/AVOND ZELF. Contacteer hiervoor vcoteur@gmail.com

Te bezoeken: Officiële top

We vinden het belangrijk dat het evenement zo toegankelijk mogelijk is en waar solidariteit centraal staat, vandaar dat we geen inkom vragen. Maar dit wil niet zeggen dat er geen groot kostenplaatje aan dergelijk evenement vasthangt. Wie graag financieel een steentje bijdraagt, is zeer welkom. Je kan een gift storten op BE68 0016 6194 3234 met de vermelding ’gift Cumbre de los Pueblos 2015’.


Spip-redacteur:   jurgen
 

Reageer op dit artikel

 
In- & Uitschrijven
Zand in de machine
Attac persberichten
Kalender
« »
M D W D V Z Z
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
 
Trefwoorden
 
 Attac Vlaanderen  |  Statistieken  |  Privé-ruimte  |  Alle rubrieken  |  Alle documenten

Verwittiging - De gepubliceerde documenten weerspiegelen, tenzij anders vermeld, niet noodzakelijk het standpunt van Attac Vlaanderen. Zij zijn de standpunten van hun auteur(s) en eventueel van werkgroepen of andere organisaties. Dat de documenten hier gepubliceerd worden is omdat wij willen meegenieten van beschikbare ideeën en expertises om samen onze toekomst te heroveren en aan die andere mogelijke wereld te werken.

Logo Creative Commons
Alle teksten van deze site mogen gebruikt en gecopiëerd worden onder de voorwaarden van toepassing van de Creative Commons Licentie.