Attac logo
Associatief netwerk voor een Taks op financiële Transacties
en voor het Aansterken van de Civiele maatschappij
Beginpagina    610. Archieven    Neen tegen de Europese Grondwet  
| thema: europa  |
 

Neen tegen de Europese Grondwet

Attac treedt toe tot het platform voor een ander Europa

- gepubliceerd op 1 februari 2005

Het platform ’www.neetegendeeuropesegrondwet.be’ verzamelt alle organisaties en particulieren die het niet eens zijn met de ondemocratische wijze waarop het, al even ondemocratisch, Europees Grondwettelijk Verdrag de Belgische burgers in de strot geramd wordt, zonder mogelijkheid van debat.
Attac Vlaanderen, dat bij herhaling zijn ongenoegen met de gang van zaken verkondigde (cfr. ons standpunt), heeft het platform ondertekend en roept zijn leden en sympatisanten op om de website van het platform te bezoeken en het ook te ondertekenen.


Spip-redacteur:   patrick c
 
 
In- & Uitschrijven
Zand in de machine
Attac persberichten
Kalender
« Februari 2018 »
M D W D V Z Z
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
 
Trefwoorden
 
 Attac Vlaanderen  |  Statistieken  |  Privé-ruimte  |  Alle rubrieken  |  Alle documenten

Verwittiging - De gepubliceerde documenten weerspiegelen, tenzij anders vermeld, niet noodzakelijk het standpunt van Attac Vlaanderen. Zij zijn de standpunten van hun auteur(s) en eventueel van werkgroepen of andere organisaties. Dat de documenten hier gepubliceerd worden is omdat wij willen meegenieten van beschikbare ideeën en expertises om samen onze toekomst te heroveren en aan die andere mogelijke wereld te werken.

Logo Creative Commons
Alle teksten van deze site mogen gebruikt en gecopiëerd worden onder de voorwaarden van toepassing van de Creative Commons Licentie.