Attac logo
Associatief netwerk voor een Taks op financiële Transacties
en voor het Aansterken van de Civiele maatschappij
Beginpagina    Een choquerend nieuw rapport: De superrijken hebben half de wereldrijkdom binnengerijfd. En ze hebben hun oog al laten vallen op de andere helft.   

Een bericht plaatsen

Als antwoord op :

Een choquerend nieuw rapport: De superrijken hebben half de wereldrijkdom binnengerijfd. En ze hebben hun oog al laten vallen op de andere helft.

> Eric Goeman gepubliceerd op zaterdag 8 november 2014
Blijkens een nieuw rapport heeft de rijkste één procent van de wereldbevolking de hand gelegd op dijna de helft van de rijkdom in deze wereld. Dacht u dat het hierbij zou blijven? Dank dan maar vlug wat anders. Dit is nog maar een begin.

 
 
 Attac Vlaanderen  |  Statistieken  |  Privé-ruimte  |  Alle rubrieken  |  Alle documenten

Verwittiging - De gepubliceerde documenten weerspiegelen, tenzij anders vermeld, niet noodzakelijk het standpunt van Attac Vlaanderen. Zij zijn de standpunten van hun auteur(s) en eventueel van werkgroepen of andere organisaties. Dat de documenten hier gepubliceerd worden is omdat wij willen meegenieten van beschikbare ideeën en expertises om samen onze toekomst te heroveren en aan die andere mogelijke wereld te werken.

Logo Creative Commons
Alle teksten van deze site mogen gebruikt en gecopiëerd worden onder de voorwaarden van toepassing van de Creative Commons Licentie.