Attac logo
Associatief netwerk voor een Taks op financiële Transacties
en voor het Aansterken van de Civiele maatschappij
Beginpagina    Kerstmis 2014 met islamitische fascisten en de strijd van Leider Bart De Wever tegen de werklozen.  

Een bericht plaatsen

Als antwoord op :

Kerstmis 2014 met islamitische fascisten en de strijd van Leider Bart De Wever tegen de werklozen.

> Diogenes van Gent gepubliceerd op zondag 11 januari 2015
Zoals de traditie het wil, zal er ter gelegenheid van Kerstmis weer veel over vrede gesproken worden, maar voor heel wat mensen betekent vrede dat de zwakken en de armen zich niet met geweld verzetten tegen de verdrukking, de uitbuiting en de vernederingen, die ze ondergaan, zodat de onrechtvaardige samenleving ongestoord kan blijven bestaan, want de machtigen en rijken van deze wereld hebben nog nooit vrijwillig afstand gedaan van hun voorrechten en hun rijkdom en zijn vandaag ook niet van plan dat te doen.

 
 
 Attac Vlaanderen  |  Statistieken  |  Privé-ruimte  |  Alle rubrieken  |  Alle documenten

Verwittiging - De gepubliceerde documenten weerspiegelen, tenzij anders vermeld, niet noodzakelijk het standpunt van Attac Vlaanderen. Zij zijn de standpunten van hun auteur(s) en eventueel van werkgroepen of andere organisaties. Dat de documenten hier gepubliceerd worden is omdat wij willen meegenieten van beschikbare ideeën en expertises om samen onze toekomst te heroveren en aan die andere mogelijke wereld te werken.

Logo Creative Commons
Alle teksten van deze site mogen gebruikt en gecopiëerd worden onder de voorwaarden van toepassing van de Creative Commons Licentie.