Attac logo
Associatief netwerk voor een Taks op financiële Transacties
en voor het Aansterken van de Civiele maatschappij

Publiceren

Hier kan je een voorstel doen voor publicatie van een zelf geschreven of vertaald artikel of bericht op de site. Je kan ook een voorstel doen voor het opnemen van een activiteit in de kalender op de site.
Of je hebt een interessant artikel gelezen of een foto, een video gezien, een geluidsfragment gehoord... op een andere site (Nederlands of andere taal) en je denkt dat het wel in de lijn van interesse ligt van Attac. Misschien is het wel interessant voor onze rubriek ’Babel’ of... Aarzel dan ook niet en stuur het ons door via een van de links hieronder.
Let wel, de redactie behoudt zich altijd het recht voor al dan niet te publiceren.

 

Artikels

Totaal aantal artikels: 3
Nieuws overnemen uit deze rubriek - RSS lijn [2.0] RSS lijn [Nieuws overnemen uit deze rubriek]

 
In- & Uitschrijven
Zand in de machine
Attac persberichten
Kalender
« Maart 2018 »
M D W D V Z Z
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
 
Trefwoorden
 
 Attac Vlaanderen  |  Statistieken  |  Privé-ruimte  |  Alle rubrieken  |  Alle documenten

Verwittiging - De gepubliceerde documenten weerspiegelen, tenzij anders vermeld, niet noodzakelijk het standpunt van Attac Vlaanderen. Zij zijn de standpunten van hun auteur(s) en eventueel van werkgroepen of andere organisaties. Dat de documenten hier gepubliceerd worden is omdat wij willen meegenieten van beschikbare ideeën en expertises om samen onze toekomst te heroveren en aan die andere mogelijke wereld te werken.

Logo Creative Commons
Alle teksten van deze site mogen gebruikt en gecopiëerd worden onder de voorwaarden van toepassing van de Creative Commons Licentie.